субота, 17. децембар 2011.

Nova pošta početkom aprila




Generalni direktor Pošte Srbije Goran Ćirić, obišao je danas radove na objektu pošte na Železničkoj stanici. Investitor završnih radova na 2 200 kvadratnih metara prostora je Pošta Srbije koja je za ovu namenu izdvojila 60 miliona dinara. Radovi na pošti kod Železničke stanice nastavljeni su posle 15 godina, a otvaranje se očekuje krajem marta ili početkom aprila sledeće godine.
“Objekat je rađen po najvišim standardima sa prilaznim rampama, garažama, potrebnim prostorijama za preradu pošiljki i u njemu će biti smeštena Centralna gradska pošta u Leskovcu”, rekao je direktor Jovan Zec i dodao da će ovde raditi oko stotinak ljudi.
Kamen temeljac za izgradnju objekta pošte na Železničkoj stanici postavljen je 1995. godine.  Do zastoja je došlo jer je Graditelj koji je bio izvođač radova upao u finansijske probleme, tako da je Pošta Srbije morala sudskim putem da raskine ugovor sa ovom firmom kako bi se novi izvođač uveo u posao.
Planovi uprave Radne jedinice Pošte Srbije u Leskovcu su da se do kraja godine adaptira pošta u Bojniku čime bi bilo zaokruženo renoviranje svih pošta u poštanskim mestima Jablaničkog okruga.

0 коментара:

Постави коментар