субота, 14. децембар 2013.

Završava se popločavanje trotoara u centru Leskovca

trotoar-poplocavanje
Foto: Jugmedia
LESKOVAC – Popločavanje preko četiri hiljade kvadrata u centru Leskovca privodi se kraju, po projketu Direkcije za urbanizam i izgradnju, koja je izvršila male korekcije posle reakcija Leskovčana.
Radnici leskovačkog preduzeća „Invest gradnja“ nanizali su danas poslednji red pločica ispred Narodne biblioteke.
„Završeno je oko 95 posto posla i ostaju samo finalni radovi duž Sevrenog bloka, oko šahtova, stepenica i ivičnjaka“, kaže direktor Direkcije za urbanizam i izgradnju Slaviša Zlatanović.
Projekat popločavanja trotoara pored keja i mosta na Veternici, ispred Privrednog suda i hotela „Beograd“, kao i duž Severnog bloka izradila je Direkcija, uz asistenciju konsultantske kuće.
Zlatanović kaže da je bilo reakcija zbog toga što su na nekim mestima kombinovane pločice sa kockom, pa je usledila korekcija.
„Kocka je postavljena ispred Privrednog suda, tamo gde će biti postavljene klupe. Taj predlog dala je konsultantkinja po ugledu na trgove u Holandiji. Međutim, posle reakcija odustali smo od daljih sličnih kombinacija“, objašnjava Zlatanović.
Isti izvođač je na tenderu dobio posao popločavanja totoara od biblioteke do Šop Đokićeve kuće, ali će oni biti odloženi za proleće. Reč je od blizu 700 kvadrata.

0 коментара:

Постави коментар