Pogledajte rešenja za uređenje centralne zone Leskovca

05:10

Po nama najlepsi rad koji smo videli na konkursu.
Kliknite da uvelicate sliku

Na Konkurs za idejno urbanističko–arhitektonsko rešenje uređenja centralne zone Leskovca pristiglo je ukupno jedanaest radova. Prema zakonskoj regulativi iz ove oblasti i uslovima iz raspisa konkursa, žiri je zasedao i doneo odluku da ne dodeli prvu, drugu ni treću nagradu, jer nijedan rad nije zadovoljio sve zadate kriterijume.
Umesto nagrada dodeljuju se dva prva jednakovredna otkupa u iznosu od po 200.000 dinara, tri jednakovredna druga otkupa u iznosu od po 70.000 dinara i tri jednakovredna obeštećenja u iznosu od po 30.000 dinara.
Dva jednakovredna prva otkupa u iznosu od po 200.000 dinara dobili su radovi autorskog tima u sastavu Mladen Pešić, mast.inž.arh, Ana Raković, dipl.inž.arh, Milorad Pejanović, mast.inž.arh i autorskog tima Aleksandra Kostić, dipl.inž.arh, Ivana Stanković, dipl.inž.arh, Milun Rančić, apsolvent arhitekture, docent dr Danica Stanković, dipl.inž.arh.
Tri jednako vredna druga otkupa u iznosu od po 70.000 dinara dobili su radovi: autorskog tima u sastavu Stefan Smolović, mast.inž.arh. i Jovana Savović, mast.inž.arh, autor Vladan Dragićević, kao i tim "Iveks Plus " Babušnica.
Tri jednakovredna obeštećenja u iznosu od po 30.000 dinara dobili su radovi: autorski tim koga čine Stefan Živković, inž.arh. i Srđan Sakan, inž.arh, zatim autor Slađana Radojičić, dipl.inž.arh, autorski tim Aleksandra Veličković, dipl.inž.arh. i Nataša Žeželj dipl.inž.arh.Share this

Related Posts

Previous
Next Post »