уторак, 25. октобар 2011.

Rekonstrukcija Ulice leskovačkih odreda

 
Preduzeće Metroparking trebalo bi za nekoliko dana da završi rekonstrukciju Ulice leskovačkih odreda, koja se prostire od reke Veternice do sedišta lokalne samouprave Grada Leskovca.
- Ovo je samo deo naših investicija predviđenih sporazumom koji smo potpisali sa lokalnom samoupravom koji dosledno poštujemo – kaže Saša Tešanović, direktor preduzeća Metroparking jug.
Rekonstrukcija ulice realizuje se u saradnji sa lokalnom samoupravom, deo je ranije potpisanog sporazuma ove firme i Grada Leskovca, a radove izvodi MP baza.
- Za asfaltiranje ove ulice preduzeće izdvaja tri miliona dinara i predstavlja krajnje neprofitabilni čin jer ćemo dobiti svega devet parking mesta. Međutim, u dogovoru sa lokalnom samoupravom odlučili smo da to bude baš ova ulica jer se i s leve i s desne strane nalaze dva divna objekta - škola „Svetozar Marković“ i Centar za stručno usavršavanje u obrazovanju – kaže Saša Tešanović.
Metroparking jug u Leskovcu ima više od 1.000 parking mesta, ali nisu sva u funkciji. Poslednjih dana preduzeće se našlo u centru medijske pažnje jer je više odbornika iz nekoliko stranaka pokrenulo inicijativu da grad raskine ugovor, ali na nedavnoj sednici lokalnog parlamenta taj predlog nije prihvaćen.

0 коментара:

Постави коментар