уторак, 25. октобар 2011.

Rekonstrukcija Centra za socijalni rad

U Leskovcu je počela dogradnja i rekonstrukcija Centra za socijalni rad ukupne vrednosti 16 miliona, a radovi bi trebalo da budu završeni za dva meseca.
- Radi se po planu i ako vemenski uslovi budu naklonjeni izvođačima, kompletna dogradnja i rekonstrukcija bi trebalo da se obavi kako je i planirano – ističe Dragana Stošić, direktorica Direkcije za izgranju grada.
Sredstva za dogradnju i rekonstrukciju Centra za socijalni rad obezbedili su lokalna samouprava i Ministarstvo rada i socijalne politike, a dok traju radovi zaposleni će koristiti prostorije Zubne poliklinike.
- Dogradnjom Centra za socijalni rad dobićemo 220 metara korisnog prostora, odnosno deset kancelarija i biće stvoreni mnogo bolji uslovi za rad – naglašava Snežana Milojković.
Usluge Centra za socijalni rad koristilo je 2010. godine oko 11.000 Leskovčana, što je u povećanje u odnosu na prethodnu godinu za 16 odsto, a očekuje se da do kraja 2011. njihov broj bude i veći.
Do kraja ove godine Centar za socijalni rad trebalo bi da obeleži pola veka postojanja, a očekuje se da će to biti učinjeno u rekonstruisanoj i dograđenoj zgradi ove ustanove.

0 коментара:

Постави коментар