петак, 27. април 2012.

Modernizacija 14 leskovačkih škola
Na javni konkurs programa koji se finasira sredstvima Evropske investicione banke, Ministarstva prosvete i nauke i lokalne samouprave prijavljeno je 14 leskovačkih osnovnih i srednjih škola.
- Lokalna samouprava će sve vaspitno-obazovne ustanove podržati ako projekti budu odobreni kod Evropske investicione banke – kaže Marina Ljubisavljević, načelnica Gradske uprave društvenih delatnosti Leskovca.
Škola za obrazovanje odraslih "Dositej Obradivić", koji je podstanar, podnela je dokumentaciju za gradnju školske zgrade, Poljoprivredna škola namerava da renovira internat, Škola za osnovno i srednje obrazovanje "11 oktobar" treba da adaptira zgradu, a novu školu planira da gradi OŠ "Vuk Karadžić" iz Pečenjevca.
Projekte koji se odnose na dogradnju škole, rekonstrukciju fiskulturne sale, zamenu stolarije ili druge radove podnele su i Osnovna škola "Vuk Kardžić" u Velikoj Grabovcni, Trgovinsko ugostiteljska škola, OŠ "Petar Tasić", OŠ "Desanka Maksimović" iz Grdelice, OŠ "Radoje Domanović" iz Manojlovca, Medicinska škola, Hemijsko-tehnološka škola, Osnovna škola "Aca Sinadinović" iz Predejana i OŠ "Vuk Karadžić" iz Leskovca.

0 коментара:

Постави коментар